Kompleksi Banesor CONIN-PR1

More Information
  • Customer: conin
  • Categories: Banesa
  • Tags: Ndertesa
  • Date post: December 17, 2015

Në Prishtinë, në Kodrën e Diellit, te banesat e kuqe afër ambullantës, jemi duke ndërtuar banesa në kompleksin banesor prej katër lamellave me nga
24 banesa secila. Kompleksi banesor ka leje ndërtimi nr. 05-351-1749.
E veçanta është se banesat kanë garazha nëntokësore, për të cilat do të kujdeset administratori si dhe për shkallët e përbashkëta, ashensorin, sistemin e ngrohjes , rezervoarët e ujit, çerdhen e fëmijëve , oborrin e perbashkët në siperfaqe prej 23 ari dhe gjeneratorin elektrikë.
Banesat janë 2 dhomëshe (68,40m2 deri 72,30m2) dhe 3 dhomëshe (83,06m2 deri 91.74m2).